UNDI 18: pelajar UPM mahu ambil peluang turun mengundi - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BINTULU, 28 Oktober – Pada 19 November ini, Pilihan Raya Umum Ke-15 akan dijalankan dan Suruhanjaya Pilihan Raya Malaysia (SPR) memberi peluang kepada 5.8 juta orang bakal pemilih iaitu warganegara Malaysia termasuk pengundi berumur 18 tahun (UNDI 18) dan ke atas yang telah didaftarkan sebagai pemilih.