Mogesh seimbangkan pengajian PhD dan aktivis sukarelawan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
NEW YORK, 26 Sep - Umum mengetahui menyambung pengajian dalam Ijazah Doktor Falsafah (PhD) bukanlah sesuatu yang mudah dan masing-masing mempunyai perjalanan yang berbeza.