UPM cipta juara keseluruhan sirkit ke-3, Kejohanan Olahraga IPT - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 18 Oktober - Universiti Putra Malaysia (UPM) terus melakar nama mencipta kejayaan dalam dunia sukan setelah muncul juara keseluruhan Sirkit ke-3, Kejohanan Olahraga Institusi Pengajian Tinggi (IPT) di Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS). Kejayaan itu diraih apabila UPM memungut 25 pingat emas, 12 perak dan sembilan gangsa sepanjang dua hari Sirkit ke-3 dianjurkan bermula 15 dan Oktober di Arena Tun Tuanku Haji Bujang, UNIMAS.