UPM pamer 4 produk inovasi di Festival of Ideas - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Putrajaya, 12 Oktober – Putra Science Park (PSP) telah mempamerkan empat produk inovasi Universiti Putra Malaysia (UPM) di pameran Festival of Ideas yang berlangsung di lobi Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) di sini, hari ini. Festival of Ideas yang dianjurkan oleh KPT ini merupakan pameran inovasi yang meraikan cetusan idea baharu para penyelidik sejajar dengan perkembangan pendidikan tinggi di era revolusi industri 4.0.