Bengkel Pengukuhan Kempimpinan Akademik pacu transformasi fakulti - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
KUALA LUMPUR, 2 Oktober - Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkukuh kecemerlangan dalam bidang pengajaran dan pembelajaran serta penyelidikan dengan penganjuran Bengkel Pengukuhan Kepimpinan Akademik.