Nur Athirah pelajar pertama UPM terima program SULUNG KPT - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Jasin, 2 Okt - Naib Canselor UPM, YH. Dato’ Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman telah menyampaikan surat tawaran Program Pembangunan Siswa Sulung Keluarga Malaysia (SULUNG) kepada pelajar Bacelor Pentadbiran Perniagaan, Nur Athirah Azrul.