Peluang pelajar keturunan India ke IPTA terbuka luas - berita minggu (2010)
Beliau berucap di hadapan 3,000 perwakilan dan pemerhati MIC serta pemimpin parti komponen BN pada Perhimpunan Agung MIC ke 64 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), di sini, semalam.