UPM terima 3,553 pelajar bacelor baharu sesi akademik 2022/2023 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG 5 Oktober – Seramai 3,553 pelajar baharu program bacelor yang terdiri daripada 1,116 pelajar lelaki dan 2,437 pelajar wanita mendaftar di Universiti Putra Malaysia (UPM) bagi sesi akademik 2022/2023 di Universiti Putra Malaysia (UPM) pada hari ini dan esok.