Kursus kokurikulum tingkat kemahiran insaniah pelajar - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 19 Oktober - Kursus Kokurikulum Berkredit (KKB) yang dibuka oleh Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP) Universiti Putra Malaysia (UPM) membangunkan dan memperkukuh sahsiah pelajar melalui penerapan elemen kemahiran insaniah.