Wanita bekerjaya boleh genggam ijazah Doktor Falsafah - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BINTULU, 1 November - Selepas puas menangis, membanting tulang, Dr. Aaliyawani Ezzzerin, 34, berjaya menggengam ijazah Doktor Falsafah (Phd) Sains Bahan dalam Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia Ke 46 Sidang 1 yang berlangsung di kampus Bintulu.