Kuatkan hati terima skrol diploma ‘Uda’ - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BINTULU, 1 November – Hanya sebak dirasai ibu bapa Allahyarham Mohamad Syahmi Asyraaf Muda atau dipanggi ‘Uda’ oleh Musa Sirat dan Suhaida Sumit apabila mereka menaiki pentas menerima skrol bagi pihak Uda yang meninggal dunia akibat kanser limfoma pada 16 September lalu.