Nurul Anisa bantu usahawan IKS dan diri menerusi pemasaran digital - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BINTULU, 1 Nov - Graduan Diploma Pengurusan Perladangan Makanan, Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu, Sarawak (UPMKB), Nurul Anisa Ramli, 20 memilih dunia pemasaran digital sebagai kerja sambilan ketika zaman belajarnya di sini.