Ambil upah potong rambut, tambah pendapatan ketika belajar - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BINTULU, 1 Nov - Membuat kerja sambilan ketika menyambung pengajian di menara ilmu bukanlah sesuatu yang asing dan sering dilakukan oleh penuntut Institut Pengajian Tinggi (IPT) bagi menambah duit poket masing-masing.