Jangan patah semangat kata dua graduan - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BINTULU, 1 November - Setiap insan mempunyai kisah tersendiri semasa menuntut ilmu demi mengubah kehidupan dengan pendidikan yang diperoleh diperingkat lebih tinggi.