Abang raih Bacelor, adik genggam Diploma kongsi pentas konvokesyen - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BINTULU, 1 Nov - Dua beradik melakar detik manis bersama apabila berkongsi pentas menerima Diploma dan Bacelor pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia ke-46 di Dewan Sri Kenyalang, Sarawak UPMKB, hari ini.