Graduan orang Asli bangga sambung belajar bidang perhutanan - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BINTULU, 1 November - Sebagai orang Asli, graduan wanita ini sangat berbangga berjaya menamatkan pengajian dalam bidang diploma perhutanan walaupun pelbagai dugaan terpaksa ditempuh olehnya.