Pegawai RISDA Sarawak, genggam Master walaupun hidap saraf tulang - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BINTULU, 1 Nov - Pegawai Pertanian Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) Sarawak, Ira Carlbrenie Simol, 40 berjaya menggenggam Master Pengurusan Hutan dalam Majlis Konvokesyen ke-46 sidang satu di Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu, Sarawak (UPMKB) di sini, hari ini.