Pengurusan masa yang baik kunci kecemerlangan Graduan Terbaik Diploma UPMKB - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BINTULU, 1 November - Pengurusan masa yang baik antara akademik dan aktiviti kokurikulum merupakan kunci kecemerlangan graduan terbaik diploma Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu, Sarawak (UPMKB), Jaime Lazaroo, 21, yang menerima hadiah kecemerlangan Yvonne Sing Sai Hoi di sini, hari ini.