Hadiah universiti buat graduan Bachelor Sains Bioindustri UPMKB - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Kerana minat yang mendalam menjadi seorang penyelidik dalam bidang Sains tidak mematahkan semangat graduan Bachelor Sains Bioindustri untuk menerima hadiah universiti iaitu Hadiah Live Animals Medical Centre pada Majlis Konvokesyen ke-46 Sidang 1 di Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu (UPMKB).