UPM terima Anugerah LZS - sinar harian , (2010)
Universiti Putra Malaysia(UPM) menerima Anugerah Prestasi Peningkatan Pembayaran Tertinggi Penolong Amil Institut Pengajian Tinggi Awam(IPTA)2009' pada Majlis Anugerah Ejen Kutipan Zakat Selangor(LZS)baru-baru ini.