Cadangan biasiswa penuntut aktif diterima - Utusan Malaysia, (2010)
Kementerian Pengajian Tinggi menerima cadangan daripada beberapa pihak agar memberi biasiswa kepada penuntut institusi pengajian tinggi yang aktif dalam kokurikulum.