38 pelajar sekolah menengah sertai Program Bio-Superhero Outreach 4.0 anjuran UPM - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
KUALA LUMPUR - Program Bio-Superhero Outreach 4.0 2022 telah disertai 38 pelajar sekolah menengah golongan B40 sekitar Lembah Klang bertujuan untuk meningkatkan kesedaran peserta bagi ilmu Sains Biologi dan mengaplikasikan ilmu pengetahuan yang diperoleh kepada masyarakat setempat baru-baru ini.