UPM sasar kedudukan lima pasukan terbaik kejohanan SUKUM ke-44 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 14 September – Kontinjen kejohanan Sukan Staf Universiti Malaysia (SUKUM) Universiti Putra Malaysia (UPM) meletakkan sasaran lima pasukan terbaik dalam kalangan 21 pasukan universiti yang bertanding pada kejohanan tersebut bermula 17 sehingga 24 September ini.