FPV UPM anjur Majlis Perasmian dan Makan Malam Apresiasi Industri program VAIC 2022 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 27 Ogos - Fakulti Perubatan Veterinar (FPV), Universiti Putra Malaysia (UPM) buat julung kalinya menganjurkan Majlis Perasmian dan Makan Malam Apresiasi Industri Program 1st Veterinary Academia Industry Convention 2022 (VAIC 2022) of Faculty of Veterinary Medicine, UPM dan Universiti Malaysia Kelantan (UMK).