Pelajar UPM dikuarantin stabil - kosmo, (2009)
Seorang pelajar Universiti Putra Malaysia(UPM)yang diarahkan pulang untuk menjalani proses kuarantin di rumah setelah didapati berisiko positif selesema babi selepas menjalani ujian saringan di kampus itu kelmarin,kini disahkan stabil.