Naib Canselor UPM sambut baik inisiatif PerantiSiswa Keluarga Malaysia untuk mahasiswa IPT - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SHAH ALAM, 3 September: Seramai 30 mahasiswa Universiti Putra Malaysia (UPM) layak menerima Inisiatif PerantiSiswa Keluarga Malaysia fasa pertama.