FPV UPM sambut Hari Kemerdekaan ke-65 dengan beri rawatan percuma kepada haiwan kesayangan staf B40 - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 2 September: Fakulti Perubatan Veterinar(FPV) Universiti Putra Malaysia (UPM) menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-65 dengan menganjurkan program rawatan kepada haiwan kesayangan staf golongan B40 menggunakan Tabung Kebajikan Haiwan.