UPM terima lawatan daripada Delegasi Australia adalah satu usaha tingkatkan mobiliti pelajar luar - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 3 September: Delegasi daripada Australia melawat Universiti Putra Malaysia (UPM) adalah sebahagian daripada inisiatif mobiliti Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPT) pada tahun 2022 untuk menyokong program inbound dan outbound.