Sultan Nazrin berkenan terima Anugerah Perdana Tokoh Penulis Diraja pada Majlis Anugerah Buku Negara - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 24 Ogos – Sultan Perak, Sultan Nazrin Muizzuddin Shah berkenan menerima Anugerah Perdana: Tokoh Penulis Diraja daripada Majlis Anugerah Buku Negara pada hari ini yang dipersembahkan oleh Pro Canselor UPM, Prof. Emeritus Dato’ Dr. Ir. Muhamad Zohadie Bardaie.