UPM julung kali menganjurkan Simposium Kebangsaan Pegawai Penyelidik (ReONS) 2022 bagi memperkasa pegawai penyelidik di Malaysia - Wan Marzuki, Wan Muhammad Muizzuddin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 29 Ogos - Pengarah Pusat Pengurusan Penyelidikan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Mohd Adzir Mahdi merasmikan 1st Research Officers National Symposium (ReONS) 2022 pada hari ini bertempat di Mini Auditorium, Bangunan Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi), UPM.