Ambang Merdeka UPM 2022 disambut meriah - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 30 Ogos - Selepas dua tahun tidak dapat meraikan kemerdekaan secara beramai-ramai, dataran Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) kembali menggemakan laungan keramat Merdeka dengan penuh semangat patriotik bersama komuniti setempat dan warga kampus UPM.