Jawatankuasa Parlimen Kesatuan Pelajar bersidang bincang permasalahan berkaitan hal ehwal pelajar - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 25 Ogos: Jawatankuasa Parlimen Kesatuan Pelajar (JKPKP), Universiti Putra Malaysia (UPM) bersidang di Sidang Parlimen dengan kerjasama Bahagian Hal Ehwal Pelajar (BHEP), UPM.