Program penanaman buah-buahan tempatan inisiatif UPM dan RHB Banking Group dapat dimanfaatkan pada masa depan - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
PUCHONG, 20 Ogos: Kempen Penghijauan Malaysia 2022 Nephelium Tree Replanting ialah inisiatif Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Group Compliance RHB Banking Group untuk menanam pokok buah-buahan tempatan pada program tanggungjawab sosial korporat (CSR).