UPM beri sumbangan kepada 50 staf asnaf sempena sambutan Maal Hijrah - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 2 Ogos: Sempena sambutan Maal Hijrah pada tahun 1444H, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Program Forum Maal Hijrah bersama Pusat Islam, Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowment (WAZAN) UPM dan Lembaga Zakat Selangor.