GIACC lawat FPAS bincang halatuju penyelidikan bersama - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 29 Ogos - Fakulti Perhutanan dan Alam Sekitar (FPAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima kunjungan hormat dari Pusat Governans, Integriti dan Antirasuah Nasional (GIACC) bagi membincangkan hala tuju kerjasama penyelidikan bersama UPM.