UPM, YPBN anjur Ekspo Buku Malaysia 2022 dan Persidangan Buku Antarabangsa 2022 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 22 Ogos - Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Yayasan Pembangunan Buku Negara (YPBN) menganjurkan Ekspo Buku Malaysia 2022 dan Persidangan Buku Antarabangsa 2022 bermula hari ini hingga 25 Ogos 2022 di Dewan Besar, Pusat Kebudayaan dan kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS), UPM.