Pusat Penerbit UPM lancar tiga buku baharu sempena Ekspo Buku Malaysia 2022 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 22 Ogos - Pusat Penerbit Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan tiga buah buku baharu sempena Majlis Perasmian Ekspo Buku Malaysia 2022 dan Persidangan Buku Antarabangsa 2022.