Pelajar baru UPM bebas selsema babi - Utusan Malaysia, (2009)
Seramai 3,600 pelajar baru yang mendaftar bagi sesi akademik 2009/2010 di Universiti Putra Malaysia(UPM)baru-baru ini,disahkan bebas jangkitan selesema babi atau influenza A(H1N1).