Siswi baru daftar diarah pulang - kosmo, mazlina abdul majid (2009)
Seorang pelajar perempuan berusia 19 tahun yang baru mendaftar di kampus Universiti Putra Malaysia(UPM)di sini diarah pulang untuk menjalani proses kuarantin di rumah selama seminggu bermula kelmarin.