Seorang siswa diarah berkurung di rumah - harian metro, (2009)
Seorang pelajar perempuan diarah menjalani kuarantin di rumah selepas didapati demam ketika mendaftar sebagai pelajar baru di Universiti Putra Malaysia(UPM),di sini,kelmarin.