Gadis wusyu anggap diri musuh - kosmo, siti nor afzan kasiman (2009)
Melihat liuk lentok tubuh gadis berusia 23 tahun ini memang mengasyikkan.Gerakan lembut yang dicipta mengikut alunan muzik tampak begitu harmoni.