UPM rangkul juara keseluruhan kali ketiga SUKIPT 2022 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty; Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
TANJUNG MALIM, 21 Ogos- Universiti Putra Malaysia (UPM) buat kali ketiga meraih takhta juara keseluruhan Sukan Institusi Pengajian Tinggi (SUKIPT) 2022 di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) yang bermula 12 hingga 21 Ogos, hari ini.