UPM, SPRM jalin kerjasama dalam program memperkasakan pendidikan pengundi (UNDI18) - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
PUTRAJAYA, 16 Ogos - Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) bersama Suruhanjaya Pilihan Raya Malaysia (SPRM) dalam program memperkasakan pendidikan pengundi (UNDI 18).