CiRNeT julung kali anjur Majlis Townhall bersama CEO industri - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty; Wan Marzuki, Wan Muhammad Muizzuddin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Putrajaya, 16 Ogos - Pusat Hubungan dan Jaringan Industri (CiRNeT), UPM julung kali menganjurkan Majlis Townhall bersama Ahli Pengurusan UPM dan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) serta peneraju industri tempatan dan antarabangsa bagi berkongsi pengetahuan dan pengalaman mereka dengan pelajar dan kakitangan universiti.