Top agro @ UPM muncul juara Business Pitching dan reruai terbaik - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BACHOK, 14 Ogos - Top Agro @UPM muncul juara dalam Pertandingan ‘Business Pitching’ serta memenangi Anugerah Reruai Terbaik sempena Structured Entrepreneurial Incubator Programme (SEIP) anjuran Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) dan Universiti Malaysia Kelantan (UMK).