UPM anjur program cuti sekolah eDU-PARK® SIRI 3: My Blood and I - Mohd Yusoff, Nurul Naatasah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG - Program Cuti Sekolah eDU-PARK® merupakan Program yang telah berlangsung bersempena cuti sekolah baru-baru ini bagi mengisi waktu lapang para pelajar disambut baik oleh para ibu bapa mahupun staf UPM.