UPM sasar 40 emas SUKIPT edisi ke lima 2022 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Tanjung Malim, 14 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) menyasarkan 40 kilauan pingat emas pada kejohanan Sukan Institusi Pengajian Tinggi (SUKIPT) 2022 yang diadakan di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) bermula 12 hingga 21 Ogos ini.