WAZAN dan Naib Canselor UPM hulur bantuan pelajar kemalangan di Kuala Kubu Bharu - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Kuala Kubu Bharu, 14 Ogos - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), YH. Dato’ Prof. Dr. Mohd Roslan Sulaiman bersama Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) UPM menyantuni pelajar semester lapan, Bacelor Pendidikan Sains Rumah Tangga, Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Nur Miza Adnin Abd Halim yang terlibat dengan kemalangan jalan raya baru-baru ini di Jalan Gombak,Kuala Lumpur