Agro-Kit Pertanian daripada Agrobank tambah kemahiran pertanian PERMATANI UPM - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty; Wan Marzuki, Wan Muhammad Muizzuddin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 Ogos - Agrobank menyerahkan kit pertanian yang berunsurkan pertanian bandar kepada Persatuan Mahasiswa Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (PERMATANI UPM) di Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agropelancongan Malaysia (MAHA) 2022.