Staf UPM terpilih sertai Program Mobiliti Antarabangsa ICM Staff Week at UMinho di Portugal - Membar, Shahriah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
BRAGA, PORTUGAL – Inti pati pengantarabangsaan adalah untuk belajar daripada budaya lain, melaksanakan idea baharu, meningkatkan kualiti pendidikan dan penyelidikan serta meningkatkan kerjasama antarabangsa dan pembinaan kapasiti.